lördag 12 februari 2011

Äntligen!

I ett soligt och skyddat hörn, precis på samma fläck som i fjol, hittade jag idag äntligen ett säkert vårtecken. Jag har  spanat i hörnet den senaste veckan, och nu äntligen är de här. Några hundra meter från vårt hus, där villorna ligger tätare och skyddar från fältens pinande vintervindar stod det - årets första vintergäck. HURRA!
Vintergäck
/ Thérèse
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Hanna sa...

Men oj! En blomma! Här är nu flera dm snö igen. Fast idag lyser solen och det är klarblå himmel och väldans väldans fint :o)

Jonna sa...

Hej!
Tack snälla du för dina fina kommentarer!! :) Och blir så glad att du gillar mina foton. Jag vill ju verkligen att fotona ska förmedla känslan av frihet, så det glädjer mig så mycket att du säger det :) Tack!!

Ha en underbar helg!! :)
Kram / Jonna

Anonym sa...

Hej Innie!

Sofia tipsade mig idag om din blogg och nu har jag suttit och njutit av dina trevliga bloggar och dina fantastiska foton! Vill bara tacka dig! Jag kommer att fortsätta följa bloggen... och du, snart så tar jag hibiscussticklingarna så att de får komma igång. Och jag har redan sått 10 olika tomatsorter och en massa sommarblommor. Visst har den lilla vintergäcken rätt - våren är på gång! kram från Sofias mamma

Thérèse sa...

Hanna: Usch, jag såg på nyheterna i går, ni fick verkligen ett ordentligt bakslag. Här kom några flingor i går kväll, tillräckligt för att göra mig less men långt ifrån det kaos ni drabbats av.

Jonna: Tack själv, för att du delar med dig av dina vackra fotografier. Du förmedlar så mycket gott. Varma hälsningar till dig!

Anonym/Sofias mamma: Nej men hej, så roligt att se dig här! Välkommen hit!
Jag har ännu inte vågat börja så, men vi flyttar ju den 1 mars och jag tänkte dra i gång direkt därefter. Härligt med hibiscusticklingarna: det ska bli jättespännande att kunna överta en sådan - de är ju så vackra! Stor kram!