söndag 13 februari 2011

Fuskvår

På förmiddagens promenad var jag tvungen att passera Vintergäcken, bara för att kontrollera att den fortfarande levde och mådde bra. Dessutom kollade jag mina två andra "gömmor" där jag vet att den brukar komma riktigt tidigt, och mycket riktigt hittade jag gula små knoppar även där. Våren är på väg. Att det dessutom blommar gula blommor på köksbordet gör ju inte saken sämre, även om det visserligen kan sägas vara lite fusk. När jag plockade ju in kvistarna var de hårt knoppade, och har slagit ut först sedan de kommit in i värmen. Men vackert är det, lik väl!
Forsythia och klibbigt blank kastanjeknopp
/ Thérèse
(Av någon anledning blev bildkvalién kass när jag laddade upp bilden - ni får ta mina ord, den är vacker!)
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Jonna sa...

Hej!
Tack igen för fina kommentarer!! :) Min hund är en blandras av labrador, golden retriever och flatcoated retriever =) Verkligen en jättebra blandning, för han är en otroligt intelligent hund. Jätteduktig för att bara vara 6 månader.

Du har en jättemysig blogg! Ska prova det där receptet för morotsbröd. Dem såg riktigt goda ut! Jag älskar nämligen att baka! :) Bakar hellre än lagar mat :)

Ha det så bra!!
Kramar

Fröken Grön sa...

Inget fel på den bilden, Thèrése, - nog förmedlar den vårkänslor alltid!
Hoppas du får en härlig start på veckan och en fin alla hjärtans dag!
/Anna-Karin

Thérèse sa...

Jonna: Aha! Han är jättefin! Kul att du tycker om min blogg och jag kan bara rekommendera att du provar morotsbrödet - det är toppen!

Fröken Grön: Tack, vad snäll du är! Vårkänslorna är ju de viktigaste :)
Jag har haft en riktigt fin dag, så nu satsar jag på en toppenvecka!